Vi bruger cookies til statistikformål. Læs mere om cookies på www.master-care.dk. Luk dialogen

HJÆLPEMIDLER FRA MASTER CARE

Over 30 års erfaring med hjælpemidler

Hjælpemidler

master care A/S er danmarks førende producent i forflytnings- og aktiveringshjælpemidler.
Vi tilbyder hjælpemidler indenfor kategorierne:

- Glide- og vendesystemer

- Aktiveringshjælpemidler

- Overflytningshjælpemidler 

- Komfort- og lejringshjælpemidler

Hjælpemidler sikrer, at personer med funktionsnedsættelser kan være så aktive som muligt i hverdagen. Brugerens ressourcer skal udnyttes, for jo mere han/hun kan gøre selv, jo større bliver følelsen af selvværd og kontrol – og den fysiske belastning for hjælperen mindskes.

Samtidig skal hjælpemidler beskytte brugeren mod overbelastning ved forflytninger og overflytninger samt aflaste hjælperen.

Forflytningshjælpemidler er udviklet ud fra princippet om at undgå løft. I stedet anvendes skub, træk og glideteknik for at mindske hjælpers fysiske belastning og forebygge arbejdsbetingede skader.

Korrekt valg af hjælpemidler

Det kræver viden at bevilge og rådgive korrekt om hjælpemidler. master cares formidlere er fortrinsvist ergoterapeuter og fysioterapeuter, som bl.a. har deres viden fra grunduddannelsen, efteruddannelser som forflytningsinstruktører og praksiserfaring. På den måde sikrer vi, at formidleren sammen med terapeuter/hjælpere og borgeren kan vælge det optimale hjælpemiddel.   
 
Vi har specialiseret os i forflytning og er dagligt i tæt dialog med vores kunder og brugere, så ideer og viden fra praksis kan integreres i hjælpemidlerne. Derfor har vi også egen produktion, som kan levere specialløsninger på meget kort tid.