Frequently asked questions

Master Academy er din mulighed for at blive klogere på Master Cares produkter.
Find svar på de fleste spørgsmål her.

Det afholdes i Showroomet i master cares bygninger, Sofienlystvej 3, 8360 Malling.

Ja, der er gratis parkering foran master cares bygning.

Ja, der er en bolle fra morgenstunden og der serveres frokost senere på dagen, hvis dette fremgår af kursusbeskrivelsen. Der vil blive serveret drikkevarer undervejs.

Vi stræber efter at afvikle in-house kurser hver anden måned.

Alle kursusaktiviteter in-house er midlertidigt aflyst. Vi håber at kunne tilbyde jer kurser senere på året.

Kurser og produktvisninger hos jer, afholdes ud fra myndighedernes retningslinjer og med tilpasset produkthåndtering. Du er velkommen til at kontakte vores konsulenter Hakun Jakobsen og Louise Vilner Jensby for yderligere information.

Da kurset er meget praktisk og med ”hands-on” anbefaler vi praktisk tøj/-sko.

Du skal melde afbud så hurtigt som muligt. På den måde kan andre på ventelisten overtage din plads. Ved afmelding senere end 1 uge før kursusstart eller ved udeblivelse tillader vi os at opkræves 100 kr. som er prisen for vores udgifter ifm. afholdelse af kurset.

Afbud meldes til Louise Vilner Jensby på louise@master-care.dk

Der er et max. antal for deltagere på kurserne på 12 personer. Hvis kurset er booket, vil der være mulighed for at komme på afbudslisten. Du vil straks blive kontaktet, hvis vi modtager et afbud fra en af de andre tilmeldte.

Der vil være papir og kuglepenne tilgængeligt. Alle hjælpemidler relateret til kurset stilles til rådighed af master care.

Det må du gerne, hvis person er på samme faglige niveau som dig, og derfor kan få det samme ud af kurset.

På Master Academy ligger alle vores udbudte kurser. Under hvert kursus er der en tilmeldingsrubrik. Når du tilmelder dig kurset, giver du samtidig tilladelse til, at dine indtastede personoplysninger opbevares sikkert med det formål på et senere tidspunkt at kunne genskabe et eventuelt mistet kursusbevis mod et gebyr. Oplysningerne vil ikke blive brugt i andre sammenhænge. Du kan altid kontakte os og få dine oplysninger slettet.

Undlader man at møde op eller glemmer at melde afbud senere end 7 dage før kurset, tillader vi os at opkræve et gebyr på 100 kr.

Ja, der vil blive udleveret et kursusbevis til alle, som har deltaget.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores konsulent Louise Vilner Jensby på telefonnummer 21 26 25 17 eller louise@master-care.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte vores konsulent Louise Vilner Jensby på telefonnummer 21 26 25 17 eller louise@master-care.dk

For at sikre et højt fagligt niveau og sparring i kurset skal der minimum være 6 tilmeldte. Hvis der er tilmeldt færre end dette vil du blive tilbudt en plads på et af vores næste kurser. Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset, hvis der er for få deltager. Dette vil ske senest 4 dage før kurset afholdes.

Kiezen Brochure